preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST

Autor: Danko Bertović, 1. 2. 2021.

OBAVIJEST

Dragi učenici,

želim Vam mnogo uspjeha u učenju u drugom polugodištu i posebno mi je drago da Ste se vratili u školske klupe. Potrebno nam je mnogo strpljenja i uspjeha u radu, a naročito u natjecanjima koja dolaze.

Već u srijedu 3. veljače 2021. godine započinjemo s natjecanjem iz Informatike te će Vas za natjecanje Informatike obavijestiti učiteljica Mirjana Lesić. U četvrtak 4. 2. 2021. godine u Glazbenoj učionici u 11,00 sati održat će se Školski susret LIDRANO 2021. Zbog epidemiološke situacije u učionici će po pet učenika izvoditi pojedinačne dramsko – scenske izvedbe uz prisustvo Povjerenstva koje će odlučiti koje tri najbolje pojedinačne dramsko – scenske izvedbe će predstavljati našu Školu na Gradskom susretu LIDRANO 2021 čiji je domaćin OŠ Josipdol. Zbog specifične situacije u kojoj će se održati ovogodišnji LIDRANO proglašenje najboljih literarnih, novinarskih i pojedinačnih dramsko – scenskih izvedbi Škola će objaviti na svojim službenim WEB i Facebook stranicama. Za vrijeme održavanja Školskog susreta LIDRANO Stručna služba Škole pazit će na red i na redoslijed učenika u nastupima te se nadam da ćemo uz ovakav epidemiološki izazov koji nam je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo uspješno realizirati Školski susret LIDRANO 2021.

Puno uspjeha na Školskom susretu LIDRANO i u Natjecanjim koja slijede želi Vam

 

RAVNATELJICA

Anđelka Salopek, mag. prim. educ.

CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju