preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST

Autor: Danko Bertović, 18. 1. 2021.

Dragi učenici,

nastava u drugom polugodištu započinje danas, 18. siječnja za učenike od 1. – 4. razreda u Školi, a za učenike od 5. -8. razreda kao i učenike Osnovne glazbene škole po Modelu C – on line. Svi učenici bi od 25. siječnja 2021. godine trebali krenuti u Školu u skladu s epidemiološkim uputama i mjerama.

Vezano uz provedbu preventivnih aktivnosti za smanjenje rizika od katastrofa s razrednicima ćete razgovarati o načinu ponašanja u slučaju prirodne i druge nepogode za djecu te što čini u slučaju potresa ili požara. Kako u medijima pratimo događaje za područja oko Siska, Petrinje i Gline koja su pogođena teškim potresima pozivam sve učenike i djelatnike Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin da se uključe u akciju prikupljanja pomoći Vašim kolegama i kolegicama, učenicama Osnovne škole Sisak koje je pogodio potres.

Pomaganje drugima pomaže svima – i njima i Vama, jer osim što pomaže da se trenutno zanemare vlastite brige, istovremeno činimo nešto dobro – za druge.

Dakle, ukoliko želite i prema Vašim mogućnostima, uključite se sa svojim prilozima i obratite razrednicima.

Preuzmi odluku

RAVNATELJICA

Anđelka Salopek, mag. prim. educ.

 

 


Priloženi dokumenti:
Odluka.pdf (58.11 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju