preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST

Autor: Danko Bertović, 23. 12. 2019.

Dragi učenici,

danas, 23. prosinca  2019. godine, posljednji je nastavni dan u ovom polugodištu. Nastava će se održati prema redovnom rasporedu, bez skraćivanja.

Učenici koji će sudjelovati u natjecanjima tijekom praznika u dogovoru sa svojim učiteljima – mentorima mogu se pripremati za ista.

Nastava u drugom polugodištu počinje u utorak, 07. siječnja 2020. godine, prema redovnom rasporedu.

Također, od 02. siječnja 2020. godine do 06. siječnja 2020. godine u našoj Školi će se održati Zimska škola matematike u organizaciji Mladih nadarenih matematičara „Marin Getaldić“ iz Zagreba te pozivamo sve zainteresirane učenike i učitelje da svojim dolaskom uveličaju održavanje Zimske škole matematike. Rad Zimske škole matematike odvija se prije podne od 9.00 do 13.00 sati i poslijepodne od 15.00 do 18.00 sati.

Dana 07. siječnja 2020. godine, Područna škola Drežnica i Područna škola Jasenak neće raditi zbog blagdana pravoslavnog Božića.

Svima Vama i Vašim obiteljima, u ime djelatnika Škole i u svoje ime, želim čestit i blagoslovljen Božić, Božić luč svijetlosti, nade i života u Vašim srcima, s kojim ćemo zajedno u sretno Novo ljeto uz obilje zdravlja i radosti.

RAVNATELJICA

Anđelka Salopek mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju