preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST

Autor: Danko Bertović, 21. 10. 2019.


Danas je OŠ Ivane Brlić - Mažuranić Ogulin djelomično u štrajku. U matičnu školu nije došao niti jedan učenik i svi učitelji RN i PN su u štrajku. Djelatnici PŠ Jasenak nisu u štrajku i svi učenici su u školi. PŠ Drežnica je djelomično u štrajku budući da neki učitelji rade, a neki su u štrajku. U PŠ Drežnica na nastavu je došlo 4 učenika. PŠ Kučinići je djelomično u štrajku, a u školu je došlo 22 učenika.
U OŠ Ivane Brlić - Mažuranić Ogulin u štrajku je 13 učitelja RN, 28 učitelja PN i 10 djelatnika tehničkog osoblja, u Osnovnoj glazbenoj školi u štrajku je 5 djelatnika te 4 stručna suradnika - ukupno 60 djelatnika.
Učenici produženog boravka danas nisu došli u školu.
Za sve informacije oko nastave sutra, pratite naše facebook stranice budući da je za sutra, utorak, 22.10.2019. najavljen cirkularni štrajk za Karlovačku županiju te će sukladno tome djelatnici OŠ Ivane Brlić - Mažuranić Ogulin biti u štrajku.
Uprava škole.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju