preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest

Autor: Danko Bertović, 4. 10. 2019.

Dragi učenici,

sutra 4. listopada 2019. godine slavi se Dan učitelja. Tim povodom svim učiteljima čestitam njihov dan uz želje da budu savjesni, odgovorni, profesionalni i dobri učitelji koji vode računa o osjećajima svojih učenika na putu odrastanja.     
            Također, u ponedjeljak, 7. listopada 2019. godine nastava se neće održati zbog odlaska djelatnika Škole na studijsko putovanje u Italiju koje je planirano Godišnjim planom i programom rada škole za 2019./2020. školsku godinu.          
           Nadalje, u utorak, 8. listopada 2019. godine obilježava se i slavi Dan neovisnosti – državni blagdan. Ovim putem svim učenicima i njihovim obiteljima te djelatnicima Škole čestitam Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

            Stoga, molim da ovaj produženi vikend iskoristite u igri i druženju s obiteljima, ali i da se pripremite za školske obveze i sve ono što vas čeka povratkom na nastavu!

U mjesecu listopadu, kao i svake godine provodi se akcija „Solidarnost na djelu!“ prilikom koje ćete u mjesecu listopadu dobiti apoene.
            Osim toga, u srijedu, 9. listopada započet ćemo akciju prikupljanja voća i povrća za školsku kuhinju. Već tradicionalno, prikupljat ćemo voće i povrće za potrebe školske kuhinje i to: krumpir, mrkvu, kupus, grah, jabuke, kruške i sl. Voće i povrće možete donijeti tijekom čitavog mjeseca, prema Vašim mogućnostima u školsku kuhinju u vremenu od 8:00 – 16:00 sati. Ako netko nema ove namirnice može donijeti i druge, npr. šećer, sol, ulje, brašno…
            Molimo Vas da svakako u vrećicu stavite papirić sa svojim podacima (ime, prezime i razred).

 

RAVNATELJICA ŠKOLE:
Anđelka Salopek, mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju