2021-02-04 13:20:13

ŠKOLSKI SUSRET LIDRANO 2021. U OŠ IVANE BRLIĆ – MAŽURANIĆ OGULIN

Danas, 4. veljače 2021. godine održao se školski susret Lidrano 2021. U OŠ Ivane Brlić–Mažuranić Ogulin. I ove godine pristiglo je dosta literarnih i novinarskih radova naših učenika, a u pojedinačnim dramsko-scenskim nastupima učenika uživali smo u govornom i stvaralačkom izražavanju učenika otkrivajući, svaki put iznova, brojne sklonosti, sposobnosti i iznimnu kreativnost naših učenika.

Najbolja tri novinarska i literarna rada, kao i najbolje tri pojedinačne dramsko-scenske izvedbe predstavljat će našu školu na gradskom/općinskom Lidranu 2021. godine koja će se održati u petak, 12.2.2021. godine u OŠ Josipdol.

Prosudbeno Povjerenstvo za novinarsko stvaralaštvo u sastavu Ana Musulin, predsjednica, Marino Belančić, član i Milan Kričković, član odlučilo je da će našu školu na općinskom/gradskom Lidranu 2021. u OŠ Josipdol predstavljati radovi pod zaporkama TENIS 12345, TOUNJ 12345 i KLAVIR 12345.

Prosudbeno Povjerenstvo za literarno stvaralaštvo u sastavu Draga Šeremet, predsjednica, Alemka Lovnički, član i Irena Bertović, član odlučilo je da će našu školu na općinskom/gradskom Lidranu 2021. u OŠ Josipdol predstavljati radovi pod zaporkama PLAVETNILO 12344, LIVADA 12345 i VJETAR 12345.

Prosudbeno Povjerenstvo za dramsko-scensko stvaralaštvo u sastavu Marija Kolić, predsjednica, Glorija Domitrović, član i Ivanka Kirasić, član odlučilo je da će našu školu na općinskom/gradskom Lidranu u OŠ Josipdol predstavljati učenice Katja Bišćanin iz 4.b razreda pjesmom Luke Paljetka „Stonoga u trgovini“ mentorice Suzane Kovačević, Katarina Veršec iz 7.a razreda pjesmom Vesne Parun „Ja tjeram krdo riječi“ mentorice Ivane Stipetić i Barbara Paušić iz 7.c razreda pjesmom Petra Gudelja „Kad kažem, svaka je naša riječ“ mentorice Nataše Možgon.

Čestitamo svim učenicima koji su i u ovim epidemiološkim i izazovnim vremenima pokazali svoju kreativnost i skrivene talente, a učenicima koji će našu školu predstavljati na općinskoj/gradskoj smotri Lidrano 2021. Godine u OŠ Josipdol želimo mnogo uspjeha!

Ravnateljica:

Anđelka Salopek, mag.prim.educ.


Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin