2019-12-13 10:28:23

OBAVIJEST POVODOM MANIFESTACIJE „ADVENT U OGULINU“

Dragi učenici,
Božić je pred vratima. Tradicionalno je započela manifestacija „Advent u Ogulinu“ u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i Turističke zajednice Grada Ogulina pa par obavijesti povodom nadolazećih dana…
                Naša Škola već tradicionalno sudjeluje na adventskom sajmu, u pripremi programa povodom blagdana Svetog Nikole, u izvođenju tri  božićna koncerta učenika Osnovne glazbene škole, a u ponedjeljak, 16.12. 2019. g. u 10:00 sati u Školskoj športskoj dvorani prikazat ćemo božićnu predstavu „Čudesna noć“ u režiji vjeroučiteljice Inke Salopek za učenike od 5. do 8. razreda.

Također, u nedjelju, 22. 12. 2019. G.  poslije večernje svete Mise, učenici Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin uz pomoć i pripremu vjeroučitelja Tomislava Kljajića, učiteljice Đurđice Cipek i vjeroučiteljice Danice Blašković sudjeluju u programu paljenja četvrte adventske svijeće.

 

                U petak, 20.12.2019. g. u 14.00 sati na igralištu Crveno svečano će se otvoriti klizalište koje možete koristiti za sve vrijeme zimskih praznika .

Mnogo je toga još pripremljeno što će nas uvesti u najradosniji kršćanski blagdan - Isusovo rođenje – Božić. Ovim putem pozivam vas djeco i vaše najmilije da dođete pogledati ono što ste vi, vaši prijatelji i učitelji zajedno pripremili za nadolazeće blagdane. Svakako posjetite ove kulturne događaje i podržite rad i trud svojih prijatelja i učitelja.

Anđelka Salopek, mag. prim. educ.


Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin