preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

ZAVRŠETAK ŠKOLSKE GODINE

Autor: Danko Bertović, 13. 6. 2019.

Dragi učenici,

u petak,  14. lipnja 2019. godine je posljednji nastavni dan u ovoj školskoj godini. Naglašavam kako će se nastava održati bez skraćivanja sati. Stoga, nastava za sve učenike predmetne nastave završava u 13,15 sati, a za učenike razredne nastave u 11,30 sati.

Ljetne praznike dočekujemo svi s velikim oduševljenjem, posebice oni učenici koji su se riješili svih školskih obaveza. Malo manje bezbrižno će ljetovati oni kojima su ostali sitni popravci – dopunska nastava (produžna nastava). Produžna nastava započinje u srijedu, 19. lipnja 2019. prema dogovoru s predmetnim nastavnikom.

Učenici 7.-ih razreda odlaze na mali maturalac od 24. lipnja do 27. lipnja, te će oni učenici 7.-ih razreda koji moraju polaziti satove dopunske nastave nastaviti polaziti nakon povratka s maturalnog putovanja.

Za učenike koji ne zadovolje na produžnoj nastavi, popravni ispiti će se održati 21. i 22. kolovoza 2019. u 8,00 sati kada započinje i jesenski rok upisa učenika 8.-ih razreda u srednje škole.

Završna svečanost i podjela svjedodžbi 8.-ih razreda održat će se u petak 28. lipnja 2019. s početkom u 19,00 sati u Školskoj športskoj dvorani.

U srijedu, 3. srpnja 2019. održat će se podjela svjedodžbi za učenike 5. – 7. razreda u 9,00 sati, za učenike Glazbene škole u 9,30 sati, a za učenika 1. – 4. razreda u 10,00 sati.

Na početku sljedeće školske godine koja započinje 9. rujna 2019. godine svi učenici 1. – 8. razreda dobit će besplatne udžbenike koji će ih prvog dana nastave dočekati na klupama. Budući da će udžbenici u vrećici sadržavati komplet i rabljenih i novo kupljenih udžbenika molimo sve učenike i njihove roditelje da zadnji dan nastave, ako žele ostave u školi na školskoj klupi svoje stare udžbenike. Roditelji koji ipak žele kupiti nove udžbenike svojoj djeci moći će pronaći popis udžbenika na web stranici naše škole koji će biti objavljeni kraj lipnja 2019. godine.

Nova školska godina 2019./2020. započinje 9. rujna u 8,00 sati, a dolazak novih prvašića predviđen je u 11,00 sati u Školskoj športskoj dvorani pri našoj Školi.

Svim učenicima i njihovim roditeljima te svim djelatnicima Škole želim ugodne, tople i vesele ljetne praznike, a osmašima puno uspjeha u odabiru željene srednje škole te da aktivno i ozbiljno započnu s radom u novoj godini.

 

RAVNATELJICA ŠKOLE:
Anđelka Salopek, mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju