preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

Ogulinski festival bajke

Autor: Danko Bertović, 7. 6. 2019.

Dragi učenici,

            u petak, 7. lipnja 2019. godine počinje 14. Ogulinski festival bajke koji je potaknut stvaralaštvom hrvatske književnice za djecu, naše Ogulinke Ivane Brlić – Mažuranić i traje do 9. lipnja 2019. godine.  U tom vremenu održat će se mnogobrojne kreativne radionice, kazališne predstave, promocije knjiga i mnogi drugi zanimljivi sadržaji.

            U petak u dogovoru sa svojim razrednicima i predmetnim učiteljima učenici mogu sudjelovati na otvorenju 14. Ogulinskog festivala bajke koji će se otvoriti u Frankopanskom kaštelu (scena Regoč) u 11.00 sati, a povratak kućama za razrednu nastavu predviđen je u normalno vrijeme povratka, dakle u 11.40 sati. Predmetna nastava završava prema redovitom rasporedu.   

Želim da ugodno provedete dane vikenda na 14. Ogulinskom festivalu bajke.

Služba riječi

            U ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine održat će se MISA ZAHVALNICA za proteklu školsku godinu za učenike predmetne nastave i njihove učitelje s početkom u 08.00 sati, a za učenike i učitelje razredne nastave s početkom u 11.00 sati.

            Služba riječi za učenike Područne škole Kučinići bit će u srijedu, 12. lipnja 2019. godine u 08.00 sati u župnoj Crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Kučinićima.

 

RAVNATELJICA ŠKOLE:

Anđelka Salopek, mag.prim.educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju