preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

PONOVNO STIGLI NAŠI PRIJATELJI IZ GIGNACA

Autor: Danko Bertović, 10. 4. 2016.

 

Međunarodna suradnja naše škole i škole iz francuskoga grada Gignaca nakon mjeseci dopisivanja učenika na engleskom jeziku  ponovno je ušla u svoju najljepšu fazu – uzajamne posjete. Tako su u srijedu, 6. travnja 2016. u 17,30 sati, po drugi puta, stigli naši prijatelji iz Gignaca, dvadeset i devet učenika i tri nastavnice. Naši gosti doputovali su avionom do Zadra, a u Zračnoj luci Zemunik dočekale su ih nastavnice Marina Turudić i Renata Hasan. Nakon srdačnog pozdravljanja, naši gosti su se uputili autobusom prema Ogulinu.

Učenici su stigli u Ogulin oko 21,30. Rasporedili su se po obiteljima i krenuli kućama.

U četvrtak, 7. travnja za goste iz Francuske organiziran je posjet nastavi (Engleski jezik, Fizika, Likovna kultura, Matematika, Tehnička kultura), nakon čega kreću na ručak i u razgledavanje našega grada. Sigurno će ih veseliti, kao i učenike naše škole, disco-večer gdje će dobiti priliku za bolje upoznavanje i zabavu.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju