preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

ENERGETSKI DAN KARLOVAČKE ŽUPANIJE

Autor: Danko Bertović, 9. 6. 2015.

Peti po redu Energetski  dan Karlovačke županije održao se danas, u ponedjeljak, 8. lipnja 2015. godine, s početkom u 10 sati u prostoru školskoga dvorišta naše škole.

Predstavljanju dostignuća u učinkovitome korištenju energije prisustvovali su župan Ivan Vučić sa suradnicima, uime Grada Ogulina gradonačelnik Jure Turković sa suradnicima, načelnici susjednih općina Josipdol, Plaški, Tounj i Saborsko, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske Julije Domac, te predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore Karlovačke županije. Prisutnima se prigodnim riječima obratila i naša ravnateljica gđa Anđelka Salopek.

U nastavku je kroz konferenciju za novinare predstavljen projekt energetske obnove škole sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Karlovačke županije te predstavljanje ostalih projekata energetske učinkovitosti u Karlovačkoj županiji.

Organizirana je i radionica za treće razrede gdje se kroz predavanja i likovnu radionicu djeci predstavljaju obnovljivi izvori energije i njihova korisnost za prirodu i čovjeka.

U  dvorištu škole i građanstvo se o energetski prihvatljivim uređajima moglo informirati kroz promotivne materijale i razgledavanjem proizvoda tvrtke za termotehnologijuBuderus.

Novinarska družina
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju