preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

POZIV NA AUDICIJU ZA SNIMANJE KRATKOG IGRANOG FILMA

Autor: Danko Bertović, 5. 11. 2020.

OBAVIJEST UČENICIMA 10 – 14 GODINA I NJIHOVIM RODITELJIMA

 

 

Osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin dobila je poziv iz Filmske udruge Blank iz Zagreba s molbom za suradnju za snimanje kratkog igranog filma u režiji Marka Bičanića, studenta Filmske režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Inače, Marko Bičanić ima u Ogulinskom  Hreljinu obiteljsku kuću, često boravi u Ogulinu te se nada da će mu učenici OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin pomoći u snimanju kratkog, igranog filma te tako ostvariti dobru suradnju

To će biti film o odrastanju i prijateljstvu, točnije, o grupi prijateljica i prijatelja koji se za vrijeme ljeta pokušavaju zabaviti na svakakve načine. Oni se upuštaju u razne situacije kroz koje će puno naučiti o sebi i o drugima. Film proizvodi Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu. Nije potrebno imati ikakvo glumačko iskustvo. Cilj je da se učenici zabave i nauče nešto o snimanju filma. Odabrani učenici snimat će film u ljeto 2021. godine.

Ako se želite okušati u audiciji i sudjelovati u snimanju kratkog igranog filma, roditelji zainteresiranog učenika trebaju potpisati Izjavu/Suglasnost za malodobnog učenika te s potpisanom Izjavom/Suglasnošću doći na Audiciju koja će se održati u petak, 13. studenog 2020. godine u OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin uz poštivanje epidemioloških mjera (maska, mjerenje temperature, fizička distanca, dezinfekcija ruku,  poziv učenika u dogovoreno vrijeme).

Izjavu/Suglasnost koju roditelj treba potpisati zatražite od vašeg razrednika, a nalazi se kao prilog na web i facebook stranici škole gdje smo objavili ovu obavijest.

Nadamo se kako ćete Marku izaći u susret, ali i time pružiti priliku našim učenicima da sudjeluju u filmskim kreativnim procesima te na taj način prošire svoje vidike i steknu neka nova iskustva.

Unaprijed hvala.

Ravnateljica:

Anđelka Salopek, mag.prim.educ.

Izjava - preuzmi

 


Priloženi dokumenti:
IZJAVA_-_Snimanje_filma_(1).doc (55.50 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju