preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

NATJECANJE BIOLOGIJA

Autor: Danko Bertović, 28. 2. 2020.

Poštovani,

OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin domaćin je županijskog natjecanja iz Biologije 2020. Školsko natjecanje održava se 7. veljače 2020. (petak) u 13 sati, istodobno u svim školama u Republici Hrvatskoj.

Školska povjerenstva, koja imenuje ravnatelj Škole, dužna su nakon održanog školskog natjecanja, predsjedniku Županijskog povjerenstva dostaviti izvješća, ljestvice poretka sa školskog natjecanja i Liste odgovora pisanih zadaća učenika predloženih za županijsku razinu natjecanja najkasnije do 11. veljače 2020. (utorak).

Županijska povjerenstva će provjeriti rezultate ostvarene na školskim natjecanjima i prekontrolirati prispjele Liste odgovora pisanih zadaća te u skladu s organizacijskim i materijalnim mogućnostima županije utvrditi broj i sastaviti konačan popis učenika koji će pristupiti županijskome natjecanju koji ćemo poslati školama najkasnije do petka, 21. veljače 2020. (petak).

Školsko povjerenstvo odgovorno je za provedbu školskoga natjecanja prema svim navedenim uputama teksta Natjecanje iz biologije i točkama Uputa za provedbu natjecanja u znanju i istraživačkim projektima učenika i učenica.

U prilogu Vam dostavljamo imena članova Županijskog povjerenstva za natjecanje iz Biologije te Upute Agencije za odgoj  obrazovanje iz Kataloga natjecanja i smotri za Natjecanje iz Biologije 2020.

Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju i želimo puno uspjeha na Županijskom natjecanju iz biologije.

Preuzmi vremenik 

S poštovanjem,                                       Ravnateljica:                                                               

   Anđelka Salopek, mag. prim. educ.

 

 


Priloženi dokumenti:
VREMENIK_BIOLOGIJA_2020..docx (525.05 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju