preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

Večer matematike

Autor: Danko Bertović, 10. 12. 2019.

Sutra, u srijedu 11. 12. 2019. g. u 17.00 sati održat će se Večer matematike te vas molim da dođete u što većem broju i da se na zabavan način družite s prijateljima, roditeljima i učiteljima.

Ove godine u sklopu programa Večeri matematike imamo i jednog specijalnog gosta kojeg nam je drago ovim putem predstaviti. Radi se o profesoru matematike Toniju Milunu. Toni će nam ovu večer obogatiti svojim iskustvom i novim edukativnim kvizom- Ligom, u čijem je stvaranju uz Tonija sudjelovalo još desetak nastavnica i nastavnika.

Kako sudjelovati?

Ako želite da sudjelujete u Toni Milun Ligi potrebno je u četvrtak,  12. 12. 2019. minutu–dvije prije 18:15 kliknuti na slijedeći link https://www.tonimilun.hr/liga/ i započeti kviz. Kviz svima započinje u isto vrijeme i nije moguće ući u kviz niti jednu minutu nakon označenog početka.

Da bi učenici mogli sudjelovati u Ligi i pristupiti kvizu i natjecanju, potrebno je da budu registrirani korisnici Toni Milun Portala https://www.tonimilun.hr/. Registracija je jednostavna, no unaprijed je najavljujemo učenicima, kako bi mogli u svojim domovima odraditi i proći sa svojim roditeljima ili starateljima te 12. 12. 2019.g. u 18:15 sati bili spremni za početak igre.

Ligu je moguće igrati s bilo kojeg uređaja, tako da je učenici u vašim učionicama mogu zaigrati na svojim mobilnim uređajima, natjecati se i vidjeti tko je najbolji među svim sudionicima te osvojiti vrijedan paket.

Podsjećamo da će se u četvrtak 12. 12. 2019. g. u 12.30 sati u kabinetu glazbene kulture održati sjednica Vijeća učenika te molim predstavnike razreda  da se odazovu sjednici.

RAVNATELJICA

Anđelka Salopek mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju