preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

IZVANUČIONIČNA NASTAVA (TRŽIĆ – SLUNJ – RASTOKE)

Autor: Danko Bertović, 10. 6. 2015.

Učenici drugih razreda Matične škole i Područne škole Kučinići, 8. lipnja 2015.g. u 8 sati i 30 minuta krenuli su iz Ogulina prema Tržiću i Rastokama. Putem nas je pratilo sunce i ljetne temperature.Laganom vožnjom stigli smo u Tržić, u prekrasan Etno park Slap Sastavci. Nastavnik Ratko Ivčević dočekao nas je srdačno i toplim riječima nam zaželio ugodan boravak. Posjetili smo etno kuću s etnografskim muzejom i ambar. U neposrednoj blizini nalazi se Mrežnička šuma koja nas je Lujzinom stazom odvela do ostataka starog grada Ključa iz 15. stoljeća.

Djeca su uživala u prirodi prepunoj cvijeća, pjevu ptica i pogledu na rijeku Mrežnicu.

Pokošena livada u Etno parku pozvala nas je na igru graničara i nogometa. Pomalo umorni, ali puni pozitivne energije uputili smo se prema Slunju i Rastokama gdje smo uz kratku šetnju vidjeli mlinice na rijeci Slunjčici. Sretni i veseli, puni dojmova vratili smo se u Ogulin u 18 sati. 

učenici i učiteljice 2. razreda
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / www.os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju